U organiaciji Sindikalnog odbora RiTE Gacko i Planinarskog društva “Volujak” iz Gacka održana je sjednica Takmičarske komisije Dvadestih susreta radnika Elektroprivrede Republike Srpske. Sjednica, na kojoj je, između ostalog, izvršeno izvlačenje takmičarskih parova  za predstojeće jubilarne Dvadesete susrete radnika ERS, održana  je u prelijepom ambijentu planinarskog doma “Volujak” na 1443 m nadmorske visine. U potpunom miru i tišini, bez signala mobilne telefonije, radio-aparata, televizije, laptopa, tableta, vaj-faja i ostalih “čuda” nove tehnologije, posao oko konkretne pripreme RSI obavljen je veoma uspješno i efikasno. U tome su nam svesrdnu pomoć pružili domaćini iz Sindikata RiTE Gacko, planinari i članovi najvišeg rukovodstva sindikata: Slobodan Ostojić, predsjednik Sindikata udruženih ranika Energetike Republike srpske, Željko Tepavčević, predsjednik Konfederacije sindikata Republike Srpske, ujedno i domaćin u svojstvu predsjednika Sindikalnog odbora RiTE Gacko, kao i Nebojša Bjelica, predsjednik Komisije za smještaj učesnika na Dvadestim susretima radnika Elektroprivrede Republike Srpske koji će biti održani 0d 20 -23. juna 2019. godine u Banji Vrućici.