Свечаним проглашењем најуспјешнијих екипа и појединаца којима су уручени заслужени пехари и дипломе, завршени су 24. сусрети радника „Електропривреде РС“ са око 1.500 учесника ове велике манифестације.

Шампион у генералном пласману била је екипа Рудника и термоелектране Гацко, док су друго и треће мјесто на постољу заузеле селекције „РиТЕ Угљевик“ и „Електро-Бијељине“.

Раднички спортски сусрети својом организацијом и масовношћу потврдили су још једном да Синдикална организација „Електропривреде РС“, уз подршку Управе, успјешно јача снагу колектива, те његује традицију и обичаје које су успоставиле претходне генерације запослених.

Сусрете радника у име Управе Холдинга званично је затворио Јовица Влатковић, извршни директор за развој и инвестиције „Електропривреде РС“.

Влатковић је истакао да су радничке игре протекле у спортском фер плеј надметању екипа зависних предузећа овог система, исказујући задовољство и импресије одличном организацијом манифестације од стране Синдиката ЕРС-а на челу са предсједницом Кораљком Ковачевић – Марков.

„Честитам јуначком Гацку и Гачанима на освојеном шампионском пехару! Надам се да ћемо наредних година наставити да се дружимо уз још већи броју такмичара иако је овогодишњих 1.500 учесника импозантна цифра“, истакао је Влатковић.

Упркос изразито високим температурама, сви учесници Сусрета радника ЕРС-а су могли уживати у квалитетном спортском такмичењу у футсалу, одбојци, баскету, надвлачењу конопца, шаху, стоном тенису, пењању на електрични стуб, стрељаштву, пикаду и атлетици (трка на 400 метара и скок у даљ).

За Синдикат и снагу колектива најважније је да су се радници, не само надметали на спортским теренима, већ прије свега, дружили, упознавали, учвршћивали стара и склапали нова пријатељства, јачали заједнички тимски дух нашег електроенергетског система.

Позитивна енергија и широки осмјеси зрачили су са свих страна туристичког комплекса „Града Сунца“… Радници су уз спорт, дружење, пјесму, плес и весеље настојали да у овом кратком периоду заједничког дружења напуне батерије позитивном енергијом и добрим расположењем уз изражену жељу да се што прије поново окупе на једном мјесту.

Резултате такмичења можете погледати на страници „У слици и ријечи – Сусрети радника 2024“, гдје ће ускоро бити објављено више фотографија.