Дана 03.12.2018. године у згради ЗП „Електродистрибуција“ а.д. Пале, са почетком у 11 часова, одржан је заједнички састанак Синдикалног одбора и Актива жена и младих.

Састанку су поред чланова и предсједника СО Мирослава Кременовића, те чланица и предсједнице Актива присуствовали и предсједник Одбора Синдиката Електропривреде Републике Српске, господин Зоран Мићановић и предсједница Одбора Актива жена и младих Електропривреде Републике Српске, госпођа Весна Зуровац .

Након поздравне ријечи домаћина Мирослава Кременовића, присутнима се обратио господин Мићановић, а затим и госпођа Зуровац.

Састанак је био радног карактера. Гости су упознати са радом Синдиката и Актива. Разговарало се о плановима и активностима Синдиката у наредном периоду. Размјенјена су искуства и мишљења у вези примјене Колективног уговора. Предсједница Актива ЕРС-а, Весна Зуровац, упознала је присутне са планом рада Актива жена и младих за наредну годину. Обавјестила је присутне о заједничком дружењу свих Одбора Актива које је планирано за крај децембра.

На крају састанка господин Мићановић и госпођа Зуровац похвалили су рад Синдиката Елекродистрибуције Пале.

Састанак је завршен у 14 часова.