Вршилац дужности директора Електропривреде Републике Српсле  Лука Петровић одржао је радни састанак са Зораном Мићановићем, предсједником Синдиката Електропривреде Републике Српске и Жељком Тепавчевићем, предсједником Синдикалне организације РиТЕ Гацко.

На састанку се разговарало о актуелној ситуацији и анализи стања у Електропривреди Републике Српске са посебним освртом на стање у РИТЕ Гацко и РиТЕ Угљевик.

Дошло се до заједничке констатације да је неопходно предузети све мјере које би водиле побољшању ефикасности пословања Електропривреде РС. Заједнички је став да су Управа и Синдикат Електропривреде РС на заједничком задатку, те да ће континуитет договарања и одржавања заједничких састанака наставити. Интензивираће се напори на унапређењу процеса рада и бољем вредновању рада.

Представници синдиката изразили су задовољство изложеним концептом будућег рада вршиоца дужности генералног директора Електропривреде Републике српске.