На другој редовној сједници Одбора синдиката Електропривреде Републике Српске одржаној 26.05.2023.године, у просторијама Матичног предузећа у Требињу, донешена је Одлука да се прихвати понуда RDT „Swisslion“ Требиње. С тим у вези одлучено је да ће се 23. Сусрети радника ЕРС-а одржати у требињском „Граду сунца“ у периоду од 22.06.2023 – 25.06.2023.године.

Како би све било организовано на вријеме, а сами Сусрети радника протекли у најбољем реду,  данас је у Требињу одржано неколико састанака комисија и служби задужених за организацију и реализацију Сусрета.

Први састанак Комисије за организацију и смјештај учесника одржан је с почетком у 09:00 часова. Комисија која има задатак да учествује у преговорима са менаџментом „Града сунца“, како би се на вријеме дефинисали сви услови боравка, радила је у следећем саставу: Кораљка Ковачевић Марков, Жељко Тепавчевић, Синиша Нинковић, Раде Нинковић, Весна Зуровац и Небојша Бјелица.  Састанку је присуствовао и Младен Мијатовић, предсједник СУРЕРС.

Састанак Комисије за организацију и смјештај учесника

Након овог састанка, са почетком у 11:00 часова, одржан је и први састанак Такмичарске комисије. Одлуком Одбора синдиката ЕРС, раније је, за предсједника Комисије изабран Милан Вујовић из „РиТЕ Гацко“, док су за потпредсједнике изабрани Синиша Кљајић из „Електрокрајине“ и Милисав Јеркић из „Електро-Бијељине“. На састанку Такмичарске комисије присуствовали су представници из свих синдикалних организација. Жријебом су извучене квалификационе групе за 23. Сусрете радника Електропривреде Републике Српске. Састанку су, осим чланова Комисије присуствовали Младен Мијатовић, предсједник СУРЕРС, Кораљка Ковачевић Марков, предсједница, Одбора синдиката ЕРС, као и представници Синдиката радника Нафтне индустрије и Елетропреноса, који ће ове године учестовати у ревијалном дијелу Сусрета.

Састанак Такмичарске комисије

Трећи данашњи састанак који је одржан у склопу припрема за Сусрете је био састанак Прес службе, а осим чланова Комисије састанку су присуствовали Младен Мијатовић, предсједник СУРЕРС, Кораљка Ковачевић Марков, предсједница, Одбора синдиката ЕРС, те колеге које ће бити задужене за техничку подршку раду Прес службе. Предсједница Прес службе је као и претходне године, колегиница Светлана Симанић из СО „РиТЕ Угљевик“.

Састанак Прес службе