У Требињу је данас, у просторијама ОДС „Електро-Херцеговина“ а.д. Требиње, одржан први састанак Такмичарске комисије, везано за организацију 24. сусрета радника ЕРС.

На данашњем састанку жријебом су извучене квалификационе групе за спортска такмичења 24. сусрета радника Електропривреде Републике Српске, а изнешени су и конструктивни приједлози и сугестије који за циљ имају унапређење такмичарског процеса, те збрајања и сумирања резултата.

Предсједник Такмичарске комисије, Милан Вујовић информисао је присутне о новим правилима и пропозицијама такмичења по којима ће се одржавати такмичења и сумирати резултати на 24.сусретима радника ЕРС, те образложио промјене које су обухваћене новим Правилником, који је између осталог прецизирао и казнене одредбе у виду добивања казнених бодова за неспортско понашање.

Састанку су, осим чланова Комисије присуствовали Предсједница Одбора синдиката ЕРС – Кораљка Ковачевић Марков, Раде Нинковић – Предсједник Комисије за организацију и смјештај, члан Комисије за организацију и смјештај  – Синиша Нинковић,  предсједник НО Одбора синдиката ЕРС – Данило Аћимовић, те стручни сарадник у Одбору синдиката ЕРС – Иван Милинковић. Првом дијелу састанка присуствовала је и Светлана Симанић – предсједница Комисија за информисање (Прес служба), а везано за сарадњу и унапређење система размјене информација и података између ове двије комисије.

Други састанак Такмичарске комисије, када ће бити извршен и детаљан преглед свих спортских терена у Граду сунца, заказан је за 14.06.2024. године. Ово ће уједно бити и последњи састанак ове Комисије до 20.06.2024. године за када је заказан почетак 24. сусрета радника ЕРС.