У четвртак, 9. sептембра ове године, у просторијама СУРЕРС-а у Бањалуци одржана је сједница Такмичарске комисије 21. Сусрета радника Електропривреде Републике Српске на којој су извучени такмичарски парови за све дисиплине у којима ће се такмичити радници Електропривреде РС на предстојећим Суретима радника (радничке спортске игре) који ће бити одржани почетком октобра ове године.

Поред чланова Такмичарске комисије сједници су присуствовали: Предсједник Синдиката удружених радника енергетике Републике Српске Слободан Остојић, предсједник Одбора синдиката ЕРС-а Зоран Мићановић, прдсједник Комисије за реализацију 21. РСИ Небојша Бјелица, чланови комисије Весна Зуровац и Раде Нинковић, као и представници Комисије за информисање Ацо Миловановић и Жељко Ђурђевић.

Због специфичне епидемиолошке ситуације у Републици Српској овогодишњи сусрети ће се одржати са смањеним бројем учесника и мањим бројем такмичарских дисциплина, тако да на предстојећим играма неће бити куглања, одбојке на пијеску за жене и стрељаштва за жене и мушкарце.