Дана 29.10.2018.године одржан је састанак Управе ЗП „Хидроелектране на Дрини“,а.д. Вишеград и делегације предсједника Одбора синдиката ЕРС-а, предсједника Конфедерације и предсједнице Актива жена и младих.

Теме састанка су биле поштовање примјене Колективног уговора ЕРС-а, Правилника о Изузетном доприносу, Правилника о Радном учинку и  Захтјев раднице Љубинке Тадић.

Састанак је био веома конструктиван гдје је у разговору утврђено да се примјена Колективног уговора поштује доследно, а да ће се на наредној Управи Предузећа разматрати Захтјев Синдиката по питању раднице Љубинке Тадић.

Предсједник Одбора синдиката Електропривреде Републике Српске Зоран Мићановић и предсједница Актива жена Весна Зуровац, у складу са планом рада за 2018. годину,  посјетили су  синдикални  Одбор „ Хидроелектране на Дрини“ Вишеград.

Одржали су радни  састанак са синдикалним Одбором, упознали се  са њиховим  радом, размјењена су искуства и ставови у вези примјене Колективног уговора ЕРС, те констатовали да се КУ ЕРС примјењује у цјелости у овом Предузећу, као и Правилници који су у вези са КУ ЕРС. Разговарало се о синдикалним активностима и  плановима за рад у наредном периоду, као и о формирању Актива жена у овој Синдикалној организацији до 15.11.2018.године.